Gitaar, gitaarles, gitaarlessen,gitaarleraar, gitaarleraar zoetermeer, zoetermeer, muzieklessen, muziekles, gitaar akkoorden, akkoorden, muziek, leren, muziek leren, gitaar, gitaar spelen, gitarist, bevoegt gitaarlerar, les lessen, muzieklessen, muziekles, band, bandcoaching, muziek coaching, bandcoach, bandcoach in Zoetermeer, band coach in Zoetermeer, bandcoaching in Zoetermeer, privé gitaarleraar, privé gitaarleraar in Zoetermeer, privé gitaarlessen in Zoetermeer, privé gitaarles in Zoetermeer, privé gitaarles
 

 

 

 Home

 Proefles

 Lesmethode

 Vanaf welke leeftijd?

 Prijzen & afspraken

 Lesmateriaal

 Contact

 

Contrabas/basgitaar lessen voor beginners en gevorderden

   
 

Lesmethode

 

Voor kinderen:

Aangezien bij kinderen nog niet duidelijk is welke muzikale richting ze op willen, krijgen ze een algemene basisopleiding voor de contrabas/basgitaar. Hierin maken ze spelenderwijs kennis met verschillende speltechnieken en met noten lezen. Zij leren eenvoudige liedjes die ze al kennen (b.v. van school) op de bas spelen of/en begeleiden.

Voor volwassenen:

Bij beginners wordt aandacht besteed aan de houding, het stemmen van het instrument en het leren spelen van simpele melodieën. De leerling kan er voor kiezen eigen CD's mee te brengen, zodat kan worden geoefend op de eigen muziekkeuze. Thuis kan hiermee dan verder worden geoefend. Met gevorderden wordt in gezamenlijk overleg besloten wat de leerling nog nodig heeft.

 

 

Omdat muziek maken leuk is